Ce e bine să ştii depre Sri Lanka şi muncitori sri-lankani

Sri-Lanka

  • Capitala: Colombo
  • Populaţia: 22,638,000
  • Moneda: Sri Lankan rupee
  • Limba oficială: Sinhala, Tamil

Printre principalele grupuri etnice, limba și religia determină identitatea. În timp ce limba maternă este Sinhala - o limbă indo-ariană - tamilii vorbesc limba Dravidiană a Tamilului. În timp ce peste 90% dintre sinhalezi sunt budiști, atât tamilii din Sri Lanka, cât și cei indieni sunt în mare parte hinduși. Musulmanii – adepți ai islamului – vorbesc de obicei tamilă. Creștinismul își atrage adepții (aproximativ 7 la sută din populație) din comunitățile sinhaleze, tamile și burghere.

Urmând tendințele industriale și utilizarea tehnologiilor noi și a metodelor moderne de formare, muncitorii din Sri Lanka sunt bine echipați pentru a face față oricărei provocări care le-ar putea apărea. Toate acestea ajută, de asemenea, muncitorii sri-lankani să dezvolte atitudini pozitive în muncă și modele de comportament potrivite in ţările în care emigrează.

Muncitorii sri-lankani sunt forte potriviţi pentru joburi ca: operatori de mașini, muncitori în fabrici, sudori, montatori, mecanici auto, șoferi de vehicule grele, muncitori din șantierul naval, tehnicieni în telecomunicații, marinari, muncitori și muncitori casnici.

Lucrătorii din Sri Lanka excelează în ceea ce privește satisfacția clienților și sunt instruiți pentru a acorda cea mai mare prioritate clienților. Abordarea lor prietenoasă, împreună cu dorința de a ajuta la rezolvarea problemelor, îi fac extrem de centrați pe client.

Gândirea creativă, rezolvarea problemelor, atitudinea de a nu renunța niciodată și dorința puternică de a reuși și de a satisface clientul sunt profund înrădăcinate în cultura srilanka.

Înțelegerea și aprecierea diferențelor culturale duce la interacțiuni mai eficiente și au ca rezultat o mai bună colaborare dintre dvs. şi muncitorii străini. Ceea ce duce la creşterea eficienţei şi productivităţii.

De câţi muncitori ai nevoie?

Trimite-ne un mesaj (sau sună-ne la 0734.49.48.47) și putem începe să recrutăm muncitori din Asia pentru compania ta!