Ce e bine să ştii depre Nepal şi muncitori nepalezi

Nepal

  • Capitala: Kathmandu
  • Populaţia: 29,641,000
  • Moneda: Nepalese rupee
  • Limba oficială: Nepali
În Nepal, marea majoritate a populației este hindusă, dar un mic procent urmează budismul sau alte credințe religioase. Hindușii și budiștii tind să fie concentrați în zonele în care influențele culturale indiene și, respectiv, tibetane, au fost dominante.

Muncitorii nepalezi nu sunt atât de ambițioși. Cel mai important lucru pe care îl așteaptă este o bună remunerare la timp, cu un mediu de cazare sigur și igienic. Un alt lucru care are o valoare ridicată pentru ei este mediul prietenos la locul de muncă. Sunt buni la formarea echipelor și respectă toate religiile. Muncitorii nepalezii se așteaptă, în general, la sarcini suplimentare dincolo de regula generală de 8 ore/zi, deoarece îi face să câștige mai mult, ceea ce este bine și pentru companii.

Lucrătorii nepalezi sunt toleranți, pasionați, orientați spre îndeplinirea sarcinilor. În general sunt angajați pe termen lung iar angajatorii nu trebuie să-i înlocuiască la fiecare 6 luni; dacă sunt îndeplinite cerinţele minime de mai sus, muncitorii nepalezi sunt dedicaţi companiei şi veţi avea stabilitate de personal cu ei.

Muncitorii nepalezi sunt cunoscuți pentru sârguința și disponibilitatea lor pentru munca grea. Au reputația de a fi de încredere și dedicați muncii lor, care sunt calități esențiale pentru orice companie care dorește să reușească.

Respectul, curtoazia și umilința sunt preponderente în cultura nepaleză. Acest lucru ne asigură că există puțin sau deloc conflict cultural între lucrătorii nepalezi și colegii lor români și îi face o forţă de muncă cu care este ușor de lucrat.

Înțelegerea și aprecierea diferențelor culturale duce la interacțiuni mai eficiente și au ca rezultat o mai bună colaborare dintre dvs. şi muncitorii străini. Ceea ce duce la creşterea eficienţei şi productivităţii.

De câţi muncitori ai nevoie?

Trimite-ne un mesaj (sau sună-ne la 0734.49.48.47) și putem începe să recrutăm muncitori din Asia pentru compania ta!