Necesarul de forţă de muncă în România (2023)

Conform statisticilor efectuate de INS (Institutul Național de Statistică), dar și în urmă estimărilor mediului de afaceri, România se confruntă cu un deficit, în creștere, al forței de muncă. Se preconizează că necesarul de forță de muncă pentru anul 2023 este cuprins între 600 mii și 800 mii.

Dacă și compania ta se confruntă cu același tip de problemă, adică nu găsește forță de muncă în România, te sfătuim să ne contactezi.

Construcţii şi Industria prelucrătoare 37%
Comerţ şi HoReCa 25%
Transporturi şi Servicii administrative 14%
IT&C 6%
Agricultură şi alte servicii 18%

Aducerea de muncitori din strainatate, in special din tarile din Asia de Sud-Est, este o oportunitate extraordinara pentru companiile din Romania. Orice firma cu un minim de vechime poate beneficia de aceasta sansa, de a avea o echipa stabila si dedicata de muncitori, cu ajutorul careia sa creasca financiar si sa se stabilizeze pe piata.

De cele mai multe ori proprietarii sau adminstratorii de companii sunt reticenti, pentru ca stiu care este birocratia de la noi, stiu ca sistemul nu este de mare ajutor si ca vor intampina tot felul de dificultati.

Dar, daca punem in balanta avantajele angajarii de muncitori straini si dezavantajele create de sistem, vedem ca avantajele au castig de cauza. CASTIG CLAR ! Mai ales ca pot apela la o firma de recrutare care sa preia neplacerile si birocratia create de sistem.

Alfel spus, merita oare sa se chinuie luna de luna si an de an cu anunturi de angajare, cu angajati neseriosi si fara chef de munca?

Merita oare sa fie una din firmele ce se inchid in fiecare an datorita lipsei de muncitori?

Pentru ca datele furnizate de ONRC spun ca in 2022 s-au dizolvat 3790 firme din domeniul constructii dar si 3426 din industria prelucratoare.

Multe din aceste companii e posibil sa fi ramas profitabile daca ar fi apelat din timp la recrutarea de muncitori staraini.

ExpressWork.ro firmă de recrutare personal asiatic este aici pentru a rezolva aceasta problema.

Suna la 0734.49.48.47 sau trimite un mesaj de la https://expresswork.ro/contact-us si discutam despre asta.

De câţi muncitori ai nevoie?

Trimite-ne un mesaj (sau sună-ne la 0734.49.48.47) și putem începe să recrutăm muncitori din Asia pentru compania ta!