Ce e bine să ştii depre Bangladesh şi muncitori bangladeshi

Bangladesh

  • Capitala: Dhaka
  • Populaţia: 166,663,000
  • Moneda: Taka
  • Limba oficială: Bengali

Țara are o cultură diversă care a evoluat de-a lungul timpului cu influențe din diverse grupuri sociale. Cea mai răspândită religie în Bangladesh este islamul, care constituie 87% din cetățenii națiunii. Budismul și hinduismul sunt, de asemenea, religii populare. O mică parte din populația Bangladeshului include creștini și sikh, alții fiind atei. Cele patru sărbători naționale religioase sunt Crăciunul, Eid ul-Fitr, Buddha Purnima și Durga Puja.

Cu o majoritate de 1 la 5 muncitori in agricultura si industria manufacturieră textilă Bagladesh este o sursă foarte bună de forţă de muncă necalificată şi semi-calificată. Din acest motiv, mai multe persoane din Bangladesh sunt dispuse să facă sarcini care necesită muncă grea.

In acelaşi timp industria textilă din Bangladesh are un numar foarte mare de muncitori (în principal femei) semi-calificaţi, dar şi calificaţi, dispuşi sa vină în Romania pentru un salariu mai bun.

Înțelegerea și aprecierea diferențelor culturale duce la interacțiuni mai eficiente și au ca rezultat o mai bună colaborare dintre dvs. şi muncitorii străini. Ceea ce duce la creşterea eficienţei şi productivităţii.

De câţi muncitori ai nevoie?

Trimite-ne un mesaj (sau sună-ne la 0734.49.48.47) și putem începe să recrutăm muncitori din Asia pentru compania ta!